Alle vacatures

Wil jij werken met het beste wat de markt te bieden heeft? Ben jij iemand die alleen voor de beste kwaliteit gaat? Spreekt elke dag de beste kwaliteit leveren jou aan?

Dan is KOMA voor jou dé plek om te werken. Bij KOMA zetten we ons elke dag in voor de beste kwaliteit. Zodat de klant er altijd op kan vertrouwen met de beste producten te werken. 

Constant quality, constantly. Daar staat KOMA voor. 

Ontdek hieronder onze vacatures. Niet gevonden wat je zoekt maar wel graag werken bij KOMA? Stuur dan een open sollicitatie en laat ons weten hoe jij een bijdrage wilt leveren aan de kwaliteitsproducten van KOMA. 

Bekijk onze vacatures

Word jij enthousiast van het werken in een bedrijf waar kwaliteit voorop staat? Ben jij iemand die houdt van afwisselend en dynamisch werk? Ben jij pas tevreden wanneer de klant tevreden is en ben je resultaatgericht?

Dan is de functie van medewerker verkoop binnendienst bij KOMA perfect voor jou. Je zet je in om elke dag constante kwaliteit te leveren. Als medewerker van KOMA ga je voor niets minder dan perfectie. 

Op zoek naar de volgende uitdaging waar jij het verschil kan maken met jouw kennis op het gebied van werkvoorbereiding? Voel jij je op je plek bij een bedrijf waar kwaliteit centraal staat? Waar je samen met je collega’s werkt aan de nieuwste, innovatieve technieken?

Dan is de functie van werkvoorbereider perfect voor jou. Al meer dan 80 jaar leveren wij met elkaar elke dag constante topkwaliteit. Medewerkers van KOMA gaan voor niets minder dan het beste. Dat betekent dat je jezelf voortdurend uitdaagt om het beste te geven. Ben jij meester in perfectie? Dan werk je bij KOMA.

Op zoek naar de volgende uitdaging waar jij het verschil kan maken met jouw specialistische kennis op het gebied van koeling? Voel jij je op je plek bij een bedrijf waar kwaliteit centraal staat? Waar je samen met je collega’s werkt met de nieuwste, innovatieve technieken?

Dan is de functie van koeltechnisch montagemonteur perfect voor jou. Al meer dan 80 jaar leveren wij met elkaar elke dag constante kwaliteit. Medewerkers van KOMA gaan voor niets minder dan het beste. Dat betekent dat je jezelf uitdaagt om het beste te geven. Ben jij meester in perfectie? Dan werk je bij KOMA.