Alle vacatures

Wil jij werken met het beste wat de markt te bieden heeft? Ben jij iemand die alleen voor de beste kwaliteit gaat? Spreekt elke dag de beste kwaliteit leveren jou aan?

Dan is KOMA voor jou dé plek om te werken. Bij KOMA zetten we ons elke dag in voor de beste kwaliteit. Zodat de klant er altijd op kan vertrouwen met de beste producten te werken. 

Constant quality, constantly. Daar staat KOMA voor. 

Ontdek hieronder onze vacatures. Niet gevonden wat je zoekt maar wel graag werken bij KOMA? Stuur dan een open sollicitatie en laat ons weten hoe jij een bijdrage wilt leveren aan de kwaliteitsproducten van KOMA. 

Bekijk onze vacatures

Zoek je een plek waar jij met jouw kennis op het gebied van Supply Chain Management het verschil kan maken? Voel jij je op je plek in een bedrijf waar het voortdurend leveren van de allerbeste kwaliteit aan zowel interne als externe klanten centraal staat? Waar jij verantwoordelijk bent voor het optimaal functioneren en verder professionaliseren van de afdelingen planning, inkoop, productie, logistiek en onderhoud?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op de functie van Supply Chain Manager. Al meer dan 80 jaar leveren wij met elkaar elke dag constante kwaliteit. Medewerkers van KOMA gaan voor niets minder dan het beste. Dat betekent dat je jezelf uitdaagt om het beste te geven. Ben jij meester in perfectie? Dan werk je bij KOMA.

Op zoek naar de volgende uitdaging waar jij het verschil kan maken met jouw specialistische kennis op het gebied van elektrotechniek? Voel jij je op je plek bij een bedrijf waar kwaliteit centraal staat? Waar je samen met je collega’s werkt met de nieuwste, innovatieve technieken?

Dan is de functie van ‘Elektrotechnicus Machinebouw’ perfect voor jou. Al meer dan 80 jaar leveren wij met elkaar elke dag constante kwaliteit. Medewerkers van KOMA gaan voor niets minder dan het beste. Dat betekent dat je jezelf uitdaagt om het beste te geven. Ben jij meester in perfectie? Dan werk je bij KOMA.

Op zoek naar de volgende uitdaging waar jij het verschil kan maken met jouw specialistische kennis op het gebied van koeling? Waar je met de beste kwaliteitsproducten uit de sector werkt? Krijg jij energie van het oplossen van een technische uitdaging? Wil je werken bij een organisatie waar kwaliteit, servicegerichtheid en klantgerichtheid voorop staan? Waar je samen met je collega’s werkt met de nieuwste, innovatieve technieken? 

Dan is de functie van technisch tekenaar perfect voor jou. Al meer dan 80 jaar leveren wij met elkaar elke dag constante kwaliteit. Medewerkers van KOMA gaan voor niets minder dan het beste. Dat betekent dat je jezelf uitdaagt om het beste te geven. Ben jij meester in perfectie? Dan werk je bij KOMA.