Over KOMA

Steeds weer producten van dezelfde hoge kwaliteit. 

Met bedrijfszekere installaties van KOMA.

Niemand waarborgt de bedrijfszekerheid van bakkerijen zo goed als KOMA. Wij lopen voorop in ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud van koel- en conditioneringssystemen. Ons uitgebreide product portfolio omvat zowel stand alone als centrale installaties. We zorgen ervoor dat koelen en conditioneren van producten risicoloos, storingsvrij en tegen de laagste kosten plaatsvindt. En we bieden de zekerheid dat producten met steeds dezelfde hoge kwaliteit worden geproduceerd. Elke productierun weer.

Hoe we dat waarmaken? Allereerst door het inzetten van onze kennis over de bereiding en bewaring van vrijwel alle brood- en banketbakkersproducten. Gedetailleerde en specialistische kennis die we gedurende meer dan 80 jaar in samenwerking met bakkers over de hele wereld opgebouwd hebben. Met die kennis ontwerpen we installaties die exact aan uw productie-eisen voldoen en ontwikkelen en produceren we apparatuur van hoge kwaliteit. Bovendien zorgen onze vakbekwame monteurs voor zorgvuldige installatie en onderhoud. Zo borgen wij de bedrijfszekerheid van onze installaties en de kwaliteit van onze producten. En dreigt het toch een keer mis te gaan, dan zorgt ons monitoringsysteem er 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor dat de klant tijdig geïnformeerd wordt.

Duizenden bakkerijen over de hele wereld zijn klant bij ons. Zij kunnen altijd rekenen op onze volledige inzet. Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit van hun producten en de bedrijfszekerheid van onze installaties.

 Constant quality. Constantly. 

Bezoek de Corporate website